Návštěvnost

Návštěvnost:

ONLINE: 2
DNES: 194
TÝDEN: 2695
CELKEM: 243470

Aktuální počasí

Počasí dnes:

17. 11. 2018

poloj

Bude skoro jasno až polojasno, místy mlhy nebo zataženo nízkou oblačností.. Denní teploty 5 až 9°C. Noční teploty 1 až -3°C.

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Náhodný výběr z galerie

Navigace

Obsah

Vážení přátelé,

dne 25. 5. 2018 nabylo účinnosti Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679
o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů
a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „GDPR“), které spolu se zákonem o zpracování osobních údajů (jehož návrh je aktuálně v legislativním procesu) nahradí dosavadní právní úpravu ochrany osobních údajů. Plné znění GDPR je k dispozici zde.

Základní škola a mateřská škola Nehvizdy, příspěvková organizace, Pražská 14, Nehvizdy (dále jen „škola“) jako správce osobních údajů zpracovává Vaše osobní údaje v souladu s GDPR
a platnou legislativou ČR. Škola zpracovává osobní údaje výhradně v souladu s právními tituly stanovenými v článku 6 GDPR, tj. zejména v rámci plnění právních povinností, které se na školu vztahují, plnění smlouvy, plnění úkolů prováděných ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterou je škola pověřena, pro účely oprávněných zájmů správce či třetí osoby či na základě Vámi uděleného souhlasu se zpracováním osobních údajů. Všechny osobní údaje zpracováváme pouze
v nezbytném rozsahu a po nezbytnou dobu.

Bližší informace o základních aspektech zpracování osobních údajů, které probíhají v rámci činnosti školy, i o Vašich právech jako subjektů údajů a způsobech jejich uplatnění v souladu s GDPR, naleznete v dokumentu Informace o zpracování osobních údajů /viz odkazy na dokumenty níže/

V případě, že se na nás chcete obrátit s podnětem, dotazem či žádostí o uplatnění Vašich práv souvisejících se zpracováním Vašich osobních údajů nebo údajů Vašich dětí, lze tak učinit (nejlépe písemně) na níže uvedených kontaktech. Vaším podnětem se budeme zabývat a budeme s Vámi spolupracovat na jeho vyřešení.

Kontakt na správce osobních údajů

Název: Základní škola a mateřská škola Nehvizdy

Sídlo:  Pražská 14, 250 81 Nehvizdy

Zastoupena: PaedDr. Lubošem Rýdlem

IČO: 75030365

Tel: +420 326 992 532

E-mail: zs.nehvizdy@volny.cz

ID datové schránky: 98vmfn8

 

Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů

Mgr. Lenka Grygarová

Tel.: +420 721 299 331

E-mail: poverenec@skolanehvizdy.cz

 

Uplatněním práv subjektů údajů nesmějí být nepříznivě dotčena práva a svobody jiných osob. Z tohoto důvodu dbáme na dostatečnou identifikaci a zjištění totožnosti subjektu údajů, který právo uplatňuje.

Pokud se i nadále domníváte, že s Vašimi osobními údaji nebylo zacházeno přiměřeně podle zákona, můžete se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů (http://www.uoou.cz).

 

PaedDr. Luboš Rýdlo

ředitel školy

 

 

Dokumenty:

Informace o zpracování osobních údajů

Pomůcka pro žáky naší školy

Pomůcka pro mladší žáky_ÚOOÚ

Pomůcka pro starší žáky_ÚOOÚ